Navigare principală

Stimulator articular

Condroprotectia, un ghid eficient pentru mentinerea sanatatii articulatiilor

Producând hiperemie locală, stimulator articular metabolismul şi stimulând troficitatea ţesuturilor, are efecte antiinflamatorii, antialgice, vasculotrofice şi de stimulare a circulaţiei periferice.

TENS TENS transcutaneous electrical nerv stimulation — Procedura folosește doi electrozi și un curent de joasă frecvență, urmărind efectul antialgic, dar și de îmbunătățire a metabolismului local și a circulației sangvine.

Este indicată pentru combaterea durerilor de natură articulară, musculară și stimulator articular.

poliartrita a medicamentului articulației genunchiului tratamentul adecvat al bursitei articulației cotului

Curenți interferențiali Curenți de medie frecvență folosiți în scop de combatere a durerilor, dar având și efect miorelaxant şi vasculotrofic. Se aplică patru electrozi. Curenți diadinamici Se utilizează curentul de joasă frecvență aplicat prin intermediul a doi sau patru electrozi pe zona de tratat, cu efect de combatere a durerii în cadrul afecțiunilor articulare, al afecțiunilor coloanei vertebrale și al unor afecțiuni stimulator articular.

Spinal Cord Stimulator Implant

Curenți TRÄBERT Tratament medical ce folosește curent de joasă stimulator articular cu efect antialgic, dar și de îmbunătățire a metabolismului local și a circulației sangvine.

Indicat pentru combaterea durerilor de natură articulară, musculară și nevralgică. Acest tip de laser accelerează procesul de vindecare post-traumatică, stimulează metabolismul și circulația locală, regenerează țesuturile.

cremă inteligentă pentru articulații cumpără într-o farmacie

Se aplică local, la recomandarea medicului. Magnetoterapie O formă de terapie non-invazivă și fără efecte secundare ce folosește un câmp electromagnetic care armonizează structura biocâmpului uman, regenerează și reîncarcă rezervele energetice umane. În lipsa energiei magnetice din interiorul pământului, toată lumea vie ar fi profund afectată.

stimulator articular

În funcţie de afecţiune şi la prescripţia medicului, undele electromagnetice stimulator articular ca efect stimulator articular metabolismului şi regenerarea celulară. Contraindicaţiile majore sunt: stimulatorul cardiac pacemakertumori maligne, sarcină.

Unde scurte Terapie bazată pe unde electromagnetice care, în funcţie de frecvenţa prescrisă, pot fi reci, oligoterme sau calde, având efecte benefice în fazele acute, subacute şi respectiv cronice ale afecţiunilor articulare, în special. Rezultatul tratamentului constă în ameliorarea inflamaţiei, îmbunătăţirea circulaţiei şi regenerarea ţesuturilor pe zona tratată.

stimulator articular unguent pentru entorse și articulații

Ultrasunete Terapie ce utilizează sunete de înaltă frecvenţă, de ordinul MHz-ilor, care sunt transformate în vibraţii mecanice. Efectele sunt multiple: antialgice, antiinflamatoare, decontracturante și fibrolitice, de stimulare a metabolismului local prin îmbunătățirea circulației.

  1. Raluca, farmacistul PCFarm, va poate ajuta cu sfaturi utile si lamuriri.
  2. Problemele aparute la nivelul articulatiilor au efecte negative considerabile asupra vietii de zi cu zi.
  3. Toate articulațiile doare cu adevărat ce să facă
  4. Articular Stem, capsule | interarti.ro - Aici cumperi doar produse romanesti!
  5. Cauza bolii articulare pe mâini
  6. Vezi mai multe articole din categoria stiinta-sanatate Studiile realizate pe un eşantion de pacienţi suferind de osteoartrită şi artrită reumatoidă au evidenţiat faptul că noul tip de implant a ameliorat considerabil capacitatea motorie a membrelor şi a diminuat intensitatea durerilor de la nivelul mâinilor şi picioarelor.
  7. Movial plus x 28 caps - Catena Pas cu Pas
  8. Reiter dureri articulare

SHOCKWAVE Terapia cu unde de soc tratează cu succes durerile de calcaneu, genunchi, șold, spate, umăr, cot, durerile de la nivelul tendonului achilean, precum şi cele provocate de pintenii calcaneeni. Procedura are la bază generarea de energie înaltă într-un timp foarte scurt, cu o viteză care depășește viteza sunetului.

tratarea articulațiilor degetelor de la picioare

Unda de șoc acționează mecanic asupra țesuturilor afectate, ceea ce duce la creșterea permeabilității capilare. Se stimulează astfel microcirculația și metabolismul celular, grăbindu-se vindecarea, precum și dizolvarea depunerilor de calciu calcificările, osteofitele.

stimulator articular tratamentul uvt al artrozei

Aparatul nostru folosește undele de șoc pe două canale, cu posibilitatea cuplării a doi aplicatori simultan. Aceste oscilaţii acţionează în profunzime asupra tuturor tipurilor de ţesuturi cutanat, conjunctiv, adipos subcutanat, muşchi, vase de sange şi vase limfatice. Au fost demonstrate clinic următoarele efecte fiziologice ale metodei deep-oscillation: anti-inflamatoare; reducerea durerii, resorbţia edemelor; stimularea vindecării rănilor; antifibrotice; îmbunătăţirea troficității țesuturilor; detoxifiere.