Cum poți ameliora durerile articulare. Iată ingredientul secret care face minuni!

Muștar articular

Conținutul

  Amestecă o lingură de muștar, o muștar articular de sare de mare, o lingură de apă și o lingură de miere de albine. Omogenizează foarte bine ingredientele până obții o pastă.

  artroza genunchiului nu se îndepărtează de tratament

  Aplică pasta pe articulația dureroasă și acoperă cu un pansament. Fixează compresa cu ajutorul unei feșe elastice sau eșarfe.

  muștar articular

  Lasă să acționeze timp de 2 ore sau chiar pe timpul nopții. Deși durerile se vor diminua considerabil de la prima aplicare, este recomandat să îți administrezi acest remediu timp de 5 zile.

  muștar articular unguente din entorsele articulațiilor cotului

  Muștarul, principalul ingredient din compoziția pastei, este și cel mai important, muștar articular are proprietăți antiinflamatorii. Astfel, poate fi folosit în calmarea mai multor tipuri de dureri, precum durerile de cap, cele reumatice, musculare, ale încheieturilor sau cele cauzate de sciatică, dar și în cazul arsurilor.

  muștar articular

  În aceste cazuri, muștarul se aplică direct pe zonele dureroase. Mierea este și ea bogată în principii active, dintre care amintim flavonoizii, substanțe cu proprietăți antiinflamatorii puternice, și antioxidanții. Tagurile articolului:.

  muștar articular