Crema Dr. Boici x 60g - antiinflamator

Unguent antiinflamator, FarmaciaTei.ro este momentan în mentenanță!

Conținutul

  unguent antiinflamator

  Prospect Kanamicina sulfat h, unguent oftalmic Indicatii Procese inflamatorii acute ale polului ocular unguent antiinflamator in cele cronice unguentul este mai putin eficace ; blefarite ulceroscuamoase si ulcerocrustoase, conjunctivite alergice, kerato-conjunctivite flictenulare, keratite superficiale nespecifice, keratite traumatice, sclero-keratite, episclerite. Doze si mod de administrare La inceputul tratamentului, in unguent antiinflamator severe ale inflamatiilor oculare, se introduce in sacul conjunctival cu ajutorul spatulei, o cantitate mica de unguent, repetand procedura la 1 ora in timpul zilei si la 2 ore noaptea.

  De indata ce acuitatea fenomenelor inflamatorii se atenueaza, se poate trece la aplicatii pe zi eventual sub pansament, care se mentine timp de 30 de minute.

  inflamație articulară cu bruceloză

  Actiune terapeutica Kanamicina, antibiotic din grupa aminoglucozidelor, are un larg spectru de actiune.

  Prin asocierea kanamicinei cu hidrocortizon este inlaturat pericolul mascarii unei eventuale infectii microbiene, dupa cum se intampla in cazul folosirii unguentelor oftalmice care contin numai hidrocortizon.

  In componenta unguentului oftalmic, atat kanamicina cat si hidrocortizonul alcool, actioneaza strict local, fara efecte sistemice.

  unguent antiinflamator bicarbonat de sodiu și dureri articulare

  In aplicarea locala la nivelul ochiului, hidrocortizonul determina disparitia rapida a durerii si a fotofobiei, mai ales la unguent antiinflamator corneene. Substanta inlatura si alte aspecte ale unguent antiinflamator inflamator ca hiperemia, infiltratia celulara, vascularizatia corneei si proliferarea fibroblastica combatand-o pe aceasta din urma, previne simblefaronul in arsurile oculare termice si chimice.

  Articulațiile șoldului și șoldului doare artrita simptomelor și tratamentului încheieturii

  Compozitie Sulfat de kanamicina corespunzator la 0,3 — 0,4 g baza 0,5 g Hidrocortizon alcool 1,0 g.