De ce șuieră șoldurile și genunchii noaptea, inflamația...

Șoldurile noaptea, Care este elementul care dă de gol femeile dispuse să facă mai mult sex? - interarti.ro

Conținutul

  șoldurile noaptea dureri articulare somatice

  Lidia Buble și-a pus fanii pe jar. Nimeni nu se aștepta la asta Rezultatele au arătat că numărul de parteneri sexuali ai unei femei depindea foarte șoldurile noaptea de comportamentul acesteia în ceea ce priveşte aventurile de-o noapte.

  lacuri pentru tratarea articulațiilor cel mai bun agent antiinflamator pentru osteochondroză

  Acest lucru, la rândul său, prezenta o legătură cu dimensiunile şoldului femeii, însă nu șoldurile noaptea nicio legătură cu raportul din talie şi şold. Per total, femeile din studiu care aveau şoldurile mai late de 36 de centimetri avuseseră mai mulţi parteneri sexuali şi mai multe aventuri de-o noapte decât femeile cu şoldurile mai mici de 31 de centimetri.

  dureri articulare cervicale și tratament tratament pentru artroza 3 grade

  Cercetătorii postulează că femeile cu şoldurile mai late sunt mai predispuse să facă șoldurile noaptea deoarece procesul naşterii este, de regulă, mai uşor şi mai puţin traumatizant decât pentru femeile cu şoldurile înguste. Acest ameliorați inflamația articulară Șoldurile noaptea are legătură cu momentul în care oamenii au învăţat să meargă în picioare, ceea ce a dus la îngustarea şoldurilor pentru a face mersul mai uşor.

  șoldurile noaptea

  În cadrul acestui proces, şoldurile femeilor au devenit late doar cât să permită naşterea copiilor. Din acest motiv, copiii oamenilor se nasc într-un stadiu mai puţin dezvoltat decât urmaşii altor primate, motiv pentru care au nevoie de mai multă îngrijire şi de o investiţie parentală mai mare după naştere.

  dureri articulare cu tiraj medicamente utilizate pentru osteochondroza cervicală

  Se pare că atunci când femeile au controlul asupra propriei activităţi sexuale, acest risc este reflectat în comportamentul lor. Totuşi, cercetătorul afirmă că studiul nu este definitiv, pentru a permite tragerea unei concluzii ferme asupra relaţiei de cauzalitate, fiind nevoie ca alte cercetări să arate dacă aceste concluzii se aplică şi în cazul altor populaţii şi a altor culturi.