5 plante medicinale ayurvedice pentru 5 provocari ce apar in viata oricarei femei | Catena

Articole ayurvedice. Ce este Medicina Ayurvedica?

Conținutul

  Emisiuni TV Beneficiile plantelor traditionale indiene plante ayurvedice Lector in Ayurveda si trainer de dezvoltare personala, domnul Mihai Minoiu ne prezinta cateva din cunostintele lui despre plante indiene ayurvedice. Ayurveda este un sistem medical alternativ care isi are originile in India.

  Articole ayurvedice reparație articulară cu artroză

  Cu mii de ani inainte ca medicina moderna sa ofere dovezi stiintifice ale legaturii minte-corp, inteleptii indieni au dezvoltat Ayurveda, care continua sa fie unul dintre Articole ayurvedice mai sofisticate Articole ayurvedice puternice sisteme de sanatate minte-corp din lume.

  Ayurveda se ghideaza dupa doua principii fundamentale: Mintea si corpul sunt conectate intr-o maniera inexplicabila, dar foarte puternica. Nimic nu are mai multa putere de a vindeca corpul decat mintea.

  Articole ayurvedice Articulația șoldului doare din cauza muncii sedentare

  Libertatea imbolnavirii depinde de extinderea propriei constientizari, de aducerea ei in echilibru si de extinderea acestui echilibru asupra corpului. Despre Radu Mariana Designer si content writter, colaborator al magazinului online Paradisul Verde - pasionata de un stil de viata echilibrat si sanatos.

  Articole ayurvedice